Inlägget gjort

Orm att ha i örat

Här kommer lite inspiration för dig som kan tänka sig att ha en slingrande orm i eller runt örat. Då det av praktiska skäl är svårt med levande ormar runt eller i öronen är olika smycken med ormar ett enklare och trevligare val. Här kommer lite bilder på ormar som örhängen, ear cuffs och ear wraps.

Orm som Ear wrap

Ormen på bilden ovan kommer ifrån Gothicplus.com och kostar $48.50. Ear wrapen med orm behöver ingen piercing i örat för att bäras och den är inte heller i vägen för andra örhängen.

Orm som Ear cuff eller örhänge

Här är en riktigt snygg ear cuff eller örhänge som slingrar sig runt örat, för detta smycke behöver man dock ha hål i örat för att kunna bära då ormens svans går genom öronsnibben.

Earcuffen med den slingrande ormen kommer från Froufrou.nl (en holländsk webbutik) och kostar 25 euro.

Uppdaterat: Ear Cuffen ovan (eller det är egentligen en Ear Wrap) finns nu att köpa hos Becca Design.se: Orm Ear Wrap, kostar 179 kr.

En till orm att ha i örat. Ormen behöver inget hål i örat och är därför en ear cuff. Orm-earcuffen är i sterling silver 925, finns även i 14k gulld. Smycket kommer från martymagic.com och kostar $59.

7 reaktioner på ”Orm att ha i örat

  1. Bilden i mitten,, vart kan man köpa den? Har letat i månader efter ngt ställe att kunna beställa den ifrån!!! Snälla ge mig svar!!!!

  2. Ida: Har uppdaterat inlägget om ear cuffen i mitten. Vet tyvärr inte om den finns att köpa i Sverige, men det är mycket möjligt att den kan beställas hit.

  3. Snyggt!

  4. Hej jag undrar om man kan köpa den sista ormen och var man kan köpa den!

    1. Oj jag menar om man kan köpa den i sverige! Skrev fel hihi:)

  5. fan va fina jag gillar sånar här orm Orm örhängen

  6. OMG va fina

Kommentarer inaktiverade.